Opleiding Beveiliger MBO 2

Opleiding Beveiliger MBO 2 BMS Academy Badhoevedorp

Klassikaal en online
Je droom is om als beveiliger aan de slag te kunnen. Om dat te realiseren moet je een opleiding volgen, in dit geval een erkende beroepsopleiding voor het officiële MBO 2 diploma Particuliere beveiliging. Na het slagen voor het praktijkexamen kun je direct aan de slag als beveiliger.

BMS Academy biedt in samenwerking met BMS Security voor de afgestudeerde kandidaten een baangarantie aan, zo niet bij BMS Security, dan middels bemiddeling bij een andere beveiligingsorganisatie.

Je kiest voor BMS Academy om je opleiding te volgen. Omdat wij met een uniek carrouselsysteem werken, kun je vrijwel direct van start gaan. Bij BMS Academy wordt uitsluitend gewerkt met eigen lesmateriaal.

Onze docenten hebben een operationele achtergrond binnen de beveiliging en bij defensie. Zij staan niet alleen voor een rijke ervaring en vakkennis, maar vooral voor hun aandacht voor jou als individu. Wij bij BMS Academy bereiden je goed voor je toekomstige werk als beveiliger en hebben een luisterend oor voor je persoonlijke vragen en behoeften.

Werken en leren Beveiliger MBO 2

Deze kortdurende opleiding van 16 lesdagen kan uitstekend gecombineerd worden met een stageplaats bij een beveiligingsbedrijf zodat je vanaf dag één gecombineerd gaat leren en werken. Wij begeleiden je met alle mogelijke inzet naar je stageplaats.

Bij BMS Academy doen we geen loze beloftes en laten je niet vertrekken naar je stage met een telefoonnummer en naam van een contactpersoon in je hand, nee; wij gaan actief voor je op zoek naar een passende en goede stageplek. Onze verbinding met BMS Security en de totaalconcept-filosofie maakt dat haalbaar en werkt in praktijk uitstekend.

De opleiding Particuliere beveiliging is de basis voor iedere andere beveiligingsopleiding en is een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) met Crebonummer 79100.

Welke functies zijn er voor je na het behalen van je diploma?
Met je diploma beveiliger kun je je verder specialiseren. Ook zijn er diverse interessante trainingen om te volgen. Wat denk je er van om te werken als:
● Havenbeveiliger
● Winkelbeveiliger
● Mobiele surveillance beveiliging
● Geldtransportenbeveiliger
● Event Security Officer
● Persoonsbeveiliger

Er zijn mogelijkheden te over voor een goede toekomst in de beveiliging. BMS Academy docenten, begeleiders en mentoren bereiden je hier graag op voor.

Deelnamekosten
€ 1.890,-
​Inclusief:
● Lesmateriaal
● Training praktijkexamen SVPB
● Keuzedelen en schoolmodules MBO 2
​Exclusief:
● Examenkosten

Duur opleiding
16 weken (1 dag per week)
● Lesdagen; op dinsdag of woensdag
● Instroom; eens per 3 weken

Bijzonderheden
● Lessen zijn te volgen via je desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon
● Praktijktraining en examen zijn in uniform als je een stageplek hebt. (Let op, dit is een exameneis!)

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Opleidingen.

‘Door deze combinatie kunnen we onze eigen kweekvijver maken, maar ook anderen bedienen’

11 juli 2021 - Sinds 10 mei bevindt BMS Security zich in Badhoevedorp. In Amsterdam, waar het beveiligingsbedrijf voorheen zat, werd al wel wat gedaan aan opleiding, maar niet zo zeer als een eigen opleidingsinstituut. “Omdat we voor opleidingen meer ruimte nodig hadden, zijn we verhuisd naar dit pand in Badhoevedorp”, stelt eigenaar-directer Bülent Doğan. Bülent is een visionair. In Amsterdam was hij al bezig met opleiden, maar dat was nog niet genoeg. In de beveiligi... lees verder »

Welke opleidingen bieden wij online aan? - BMS Academy Badhoevedorp

Welke opleidingen bieden wij online aan?

10 mei 2021 - Een overzicht van alle opleidingen die je kunt volgen bij BMS Academy in Badhoevedorp: Opleiding VCA Opleiding Beveiliger MBO 2 Opleiding BHV Opleiding EHBO Opleiding... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.