Opleiding Event Security Officer

Opleiding Event Security Officer BMS Academy Badhoevedorp

Klassikaal en online
Een beveiligingsmedewerker die graag wil assisteren bij het beveiligen van grote publieksevenementen kan een opleiding gaan volgen tot ESO, een Event Security Officer. De veiligheidseisen rondom grote publieke events zijn de laatste jaren aangescherpt waardoor steeds meer gebruik gemaakt wordt van extra evenementenbeveiliging.

Een Event Security Officer heeft als taken:
● Assistentie bij de beveiliging van publieksevenementen
● Bewaking van de orde tijdens feesten en evenementen
● Zorg dat ruzies niet uit de hand lopen

De opleiding tot ESO bestaat uit 5 dagdelen theorie van elk 3 uur en is bedoeld voor personen die werkzaamheden gaan verrichten in de evenementen beveiliging. Aan de hand van het lesmateriaal wordt je voorbereid op de twee examenonderdelen:

​Evenementbeveiliging
Deze module geeft uitleg over het beveiligen van (grote) groepen mensen tijdens allerlei evenementen en de hulpmiddelen die hierbij gebruikt worden.

Wettelijke Kaders
Deze module behandelt een aantal wetten waar de Event Security Officer mee te maken heeft.

Onderwerpen die behandeld worden:
● Opiumwet
● Wet Wapens & Munitie
● Wetboek van Strafrecht
● Strafvordering

Het examen bestaat uit een theorie- en een praktijkexamen. Het theorie-examen bestaat uit 40 multiple choice vragen.

Stagelopen

Voor het behalen van het volledige ESO- certificaat is een stage bij een erkend stageleerbedrijf vereist. Tijdens je stage moet je minimaal 6 evenementen bijgewoond hebben. Na je stage doe je het praktijkexamen.

Hou je van reuring en mensenmassa en ben je niet weg te slaan bij grote sportevents en concerten? Ben je in het bezit van Beveiliger 2 diploma? Dan is de functie van Event Security Officer je waarschijnlijk op het lijf geschreven.

Wil je weten wat precies de eisen en verwachtingen zijn? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden vrijblijvend al je vragen!

Deelnamekosten
€ 495,-
​Inclusief:
● Lesmateriaal
● koffie en thee
​Exclusief:
● Examenkosten SVPB (€ 59,-, € 51,50 en € 72,50)

Duur opleiding
● 5 dagdelen van 3 uur

Bijzonderheden
● Het examen wordt afgenomen door de SVPB.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Opleidingen.

‘Door deze combinatie kunnen we onze eigen kweekvijver maken, maar ook anderen bedienen’

11 juli 2021 - Sinds 10 mei bevindt BMS Security zich in Badhoevedorp. In Amsterdam, waar het beveiligingsbedrijf voorheen zat, werd al wel wat gedaan aan opleiding, maar niet zo zeer als een eigen opleidingsinstituut. “Omdat we voor opleidingen meer ruimte nodig hadden, zijn we verhuisd naar dit pand in Badhoevedorp”, stelt eigenaar-directer Bülent Doğan. Bülent is een visionair. In Amsterdam was hij al bezig met opleiden, maar dat was nog niet genoeg. In de beveiligi... lees verder »

Welke opleidingen bieden wij online aan? - BMS Academy Badhoevedorp

Welke opleidingen bieden wij online aan?

10 mei 2021 - Een overzicht van alle opleidingen die je kunt volgen bij BMS Academy in Badhoevedorp: Opleiding VCA Opleiding Beveiliger MBO 2 Opleiding BHV Opleiding EHBO Opleiding... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.