Opleiding Persoonsbeveiliging

Opleiding Persoonsbeveiliging BMS Academy Badhoevedorp

Klassikaal en online
Wanneer je klaar bent met je opleiding beveiliger en je hebt je diploma behaald, kun je je verder specialiseren in de beveiligingsbranche. BMS Academy heeft voor jou de opleiding Persoonsbeveiliger met SVPB Certificaat klaarstaan.

Ons dagelijkse leven is tegenwoordig niet meer zo veilig. Door toename van verschillende dreigingen, terrorisme en een algemeen groeiend gevoel van onbehagen door afgenomen veiligheid is de reden dat vele personen met een hoge maatschappelijke status zoals politici, captains of industry en celebrities kiezen voor een extra bescherming van hun privé- en zakelijk leven.
Persoonsbeveiligers zonder uniform, dus minder herkenbaar als zodanig, kunnen een dergelijke bescherming uitstekend bieden, volledig zichtbaar of minder zichtbaar op de achtergrond.

Om als beveiliger geüniformeerd te kunnen werken moet je, naast je diploma als beveiliger, in het bezit zijn van het SVPB-certificaat Persoonsbeveiliger. Wanneer je in het bezit bent van dit certificaat, krijg je op je grijze legitimatiebewijs de aantekening 'persoonsbeveiliger'. Heb je je diploma beveiliger nog niet?
Meld je dan hier aan voor de opleiding Beveiliger MBO 2!

SVPB- certificaat Persoonsbeveiliger

Wil je je carrière uitbouwen als Persoonsbeveiliger?
Dat kun je niet doen zonder het SVPB-certificaat. De opleiding Persoonsbeveiliger is echter een theoretische opleiding en wij van BMS Academy hebben de rotsvaste overtuiging dat Persoonsbeveiliging een praktische opleiding is. Je moet leren om op de juiste wijze en snel te reageren op in real life ontstane situaties. Wij geloven dat je in de praktijk het beste leert hoe je een goede persoonsbeveiliger moet zijn. Daarom bieden wij, als een van de weinigen in Nederland, een modulaire opleiding persoonsbeveiliging aan, speciaal gericht en geschikt voor de Nederlandse markt.

Je kunt kiezen uit diverse modules:


Voel je je aangetrokken tot persoonsbeveiliging? Is het je droom om een bekende Nederlander te beveiligen maar weet je niet wat precies de eisen en verwachtingen zijn? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden vrijblijvend al je vragen!

Deelnamekosten
€ 1.495,-
​Inclusief:
● Lesmateriaal
● koffie en thee
​Exclusief:
● examenkosten SVPB (2 x € 59,- en 1 x € 152,50)

Duur opleiding
● 6 dagdelen online van 09:00 - 13:00 uur
● 3 praktijkdagen van 08:30 - 17:00 uur

Bijzonderheden
● Om examen te kunnen doen dien je in het bezit te zijn van het diploma Beveiliger (of ABM diploma) en een geldig rijbewijs.
● Het examen wordt afgenomen door de SVPB.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Opleidingen.

  • Opleiding Persoonsbeveiliging BMS Academy Badhoevedorp
  • Opleiding Persoonsbeveiliging BMS Academy Badhoevedorp

‘Door deze combinatie kunnen we onze eigen kweekvijver maken, maar ook anderen bedienen’

11 juli 2021 - Sinds 10 mei bevindt BMS Security zich in Badhoevedorp. In Amsterdam, waar het beveiligingsbedrijf voorheen zat, werd al wel wat gedaan aan opleiding, maar niet zo zeer als een eigen opleidingsinstituut. “Omdat we voor opleidingen meer ruimte nodig hadden, zijn we verhuisd naar dit pand in Badhoevedorp”, stelt eigenaar-directer Bülent Doğan. Bülent is een visionair. In Amsterdam was hij al bezig met opleiden, maar dat was nog niet genoeg. In de beveiligi... lees verder »

Welke opleidingen bieden wij online aan? - BMS Academy Badhoevedorp

Welke opleidingen bieden wij online aan?

10 mei 2021 - Een overzicht van alle opleidingen die je kunt volgen bij BMS Academy in Badhoevedorp: Opleiding VCA Opleiding Beveiliger MBO 2 Opleiding BHV Opleiding EHBO Opleiding... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.