Over ons

Een juiste opleiding tilt mensen naar een hoger niveau en geeft ze meer kansen

Bülent Doğan, de oprichter en eigenaar van de BMS Academy, het opleidingsbedrijf van BMS Security, gelooft in leren en opleiden. Hijzelf is van nature leergierig en nieuwsgierig en gelooft dat iedereen een tweede en een volgende kans verdient.

BMS Academy maakt het mogelijk
Net als BMS Security is BMS Academy een sociale onderneming en werkt intensief met mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt.

Bülent Doğan

Bülent Doğan - BMS Academy Badhoevedorp

De sympathieke veertiger Bülent Doğan zorgt voor een nieuwe aanpak in het opleidingstraject voor volwassenen: BMS Academy.
Vanuit zijn diepste overtuiging dat een goede opleiding een van de belangrijkste vereisten is voor een goede toekomst, heeft Bülent Doğan BMS Academy opgericht.

Bülent heeft zelf ervaren hoe het voelt om, zoals hij dat uitdrukt, in ‘de kaartenbak van UWV terecht te komen’ en hoe moeilijk het is om van daaruit weer naar een volwaardige baan te zoeken.

Doortastendheid, ambitie en bereidheid om nieuwe paden te bewandelen zijn kenmerkend voor het karakter van Bülent Doğan, een selfmade man die een lange weg heeft afgelegd van diverse baantjes waaronder taxichauffeur, bezorger en bagagekarretjesverzamelaar op Schiphol, tot zelfstandig ondernemer en eigenaar van een groeiend en succesvol beveiligingsbedrijf: BMS Security, dat naast de traditionele beveiligingsdiensten het totaalpakket biedt aan opleidingen en bedrijfskleding.

Iedereen verdient respect en een tweede kans
Bülent Doğan gelooft in de mensen en het gunnen van een tweede en derde kans. Het kan in het leven tegenzitten en mensen komen, soms buiten hun eigen schuld, vaak terecht in ogenschijnlijk uitzichtloze situaties. Volgens Bülent verdient iedereen het om respectvol behandeld te worden en heeft iedereen recht op een baan en een stabiele werkomgeving.

De levensfilosofie van Bülent wordt eens te meer uitgedrukt in de werkwijze van BMS Academy. Mensen die hier een opleiding volgen, krijgen een baangarantie. Met hun diploma op zak kunnen ze terecht bij BMS Security of er wordt voor ze bemiddeld bij andere werkgevers totdat ze aan het werk kunnen.

Wilt u meer weten over Bülent Doğan en zijn sociale onderneming?
Kijk dan op https://bmssecurity.nl.

Of bekijk het LinkedIn-profiel van Bülent Doğan.

BMS Academy introduceert ESO E-learning cursus - BMS Academy Badhoevedorp

BMS Academy introduceert ESO E-learning cursus

15 mei 2023 - Wil je graag werkzaam zijn in de particuliere beveiliging als een Event Security Officer? Dan ga je deelnemen aan de meest coole feesten van Nederland om samen met andere collega’s te zorgen voor... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.