Over ons

Een juiste opleiding tilt mensen naar een hoger niveau en geeft ze meer kansen

Bülent Doğan, de oprichter en eigenaar van de BMS Academy, het opleidingsbedrijf van BMS Security, gelooft in leren en opleiden. Hijzelf is van nature leergierig en nieuwsgierig en gelooft dat iedereen een tweede en een volgende kans verdient.

BMS Academy maakt het mogelijk
Net als BMS Security is BMS Academy een sociale onderneming en werkt intensief met mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt.

Bülent Doğan

Bülent Doğan - BMS Academy Badhoevedorp

De sympathieke veertiger Bülent Doğan zorgt voor een nieuwe aanpak in het opleidingstraject voor volwassenen: BMS Academy.
Vanuit zijn diepste overtuiging dat een goede opleiding een van de belangrijkste vereisten is voor een goede toekomst, heeft Bülent Doğan BMS Academy opgericht.

Bülent heeft zelf ervaren hoe het voelt om, zoals hij dat uitdrukt, in ‘de kaartenbak van UWV terecht te komen’ en hoe moeilijk het is om van daaruit weer naar een volwaardige baan te zoeken.

Doortastendheid, ambitie en bereidheid om nieuwe paden te bewandelen zijn kenmerkend voor het karakter van Bülent Doğan, een selfmade man die een lange weg heeft afgelegd van diverse baantjes waaronder taxichauffeur, bezorger en bagagekarretjesverzamelaar op Schiphol, tot zelfstandig ondernemer en eigenaar van een groeiend en succesvol beveiligingsbedrijf: BMS Security, dat naast de traditionele beveiligingsdiensten het totaalpakket biedt aan opleidingen en bedrijfskleding.

Iedereen verdient respect en een tweede kans
Bülent Doğan gelooft in de mensen en het gunnen van een tweede en derde kans. Het kan in het leven tegenzitten en mensen komen, soms buiten hun eigen schuld, vaak terecht in ogenschijnlijk uitzichtloze situaties. Volgens Bülent verdient iedereen het om respectvol behandeld te worden en heeft iedereen recht op een baan en een stabiele werkomgeving.

De levensfilosofie van Bülent wordt eens te meer uitgedrukt in de werkwijze van BMS Academy. Mensen die hier een opleiding volgen, krijgen een baangarantie. Met hun diploma op zak kunnen ze terecht bij BMS Security of er wordt voor ze bemiddeld bij andere werkgevers totdat ze aan het werk kunnen.

Wilt u meer weten over Bülent Doğan en zijn sociale onderneming?
Kijk dan op https://bmssecurity.nl.

Of bekijk het LinkedIn-profiel van Bülent Doğan.

Missie en Visie van BMS Academy

Onze missie
BMS Academy richt haar activiteiten op het realiseren van beveiligingsopleidingen en trainingen voor volwassenen boven de 18 jaar. BMS Academy biedt een compleet pakket aan opleidingen en trainingen voor beveiligers in wording aangevuld door praktijk en (examen) trainingen.
De opleidingen worden verzorgd door ervaren en enthousiaste docenten in het opleidingscentrum van BMS Academy in ons pand in Badhoevedorp, uitgerust met de meest moderne apparatuur en hulpmiddelen zoals simulatiemogelijkheden.

BMS Academy werkt volgens de normen en waarden zoals die voor BMS bedrijven (BMS Security, BMS Academy en BMS Event Security) bepaald zijn door de eigenaar/ oprichter Bülent Doğan:

  • Iedereen heeft recht op een goede opleiding
  • Een opleiding verhoogt de kansen op een goede baan en een gerespecteerde plaats in de maatschappij
  • Iedereen verdient een tweede kans
  • Iedereen wordt bij BMS Academy respectvol en gelijkwaardig behandeld
  • Sociaal ondernemerschap staat bij BMS Academy hoog in het vaandel


Zeer hoog slagingspercentage
BMS Academy onderscheidt zich van andere aanbieders van opleidingen door een aantal unieke mogelijkheden, zoals een carrouselsysteem van opleidingen waardoor voortdurend instappen van nieuwe leerlingen mogelijk wordt gemaakt, door hoge kwaliteit van de in eigen beheer ontwikkelde leermaterialen en door de hoge ervaringsgraad en opleiding van de lesgevenden.
De klassen zijn bij BMS Academy klein en er is ruime persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Leerlingen met examen- of faalangst en met dyslexie krijgen speciale aandacht en ondersteuning.
BMS Academy streeft naar het hoogste slagingspercentage in Nederland!

Onze visie
BMS Academy heeft een duidelijke visie op de toekomst. In samenwerking met onze docenten richten we onze activiteiten op een growth driven beleid. Tussen nu en vijf jaar zal BMS Academy zich een leidende positie verschaffen tussen de aanbieders van vakopleidingen in de beveiligingssector.

Ons aanbod van core competenties wordt verder uitgewerkt, verbeterd en uitgediept conform de reeds vastgestelde organisatiecultuur en waarden van ons bedrijf.

BMS Academy, een sociale onderneming
BMS Academy helpt mensen met verminderde kansen op de arbeidsmarkt met het halen van een uitstekende praktische beveiligingsopleiding. Na het behalen van hun diploma kunnen de kersverse beveiligers direct aan de slag bij BMS Security en wanneer dat tijdelijk niet mogelijk is, krijgen ze een intensieve bemiddeling aangeboden bij andere bedrijven.

Een diploma van BMS Academy maakt het voor afgestudeerden mogelijk om zelfstandig in hun eigen onderhoud te voorzien en om een volwaardige plaats in de maatschappij in te nemen.

Kijk voor meer informatie over Social Return en BMS Security op:
https://bmssecurity.nl/social-return.

Wil je meer weten over het totaalconcept van BMS en de filosofie van Bülent Doğan?
Lees dan verder op: https://bmssecurity.nl/blog/de-filosofie-van-bms-security-wie-is-bulent-dogan-en-waar-staat-
zijn-bedrijf-voor
.

‘Door deze combinatie kunnen we onze eigen kweekvijver maken, maar ook anderen bedienen’

11 juli 2021 - Sinds 10 mei bevindt BMS Security zich in Badhoevedorp. In Amsterdam, waar het beveiligingsbedrijf voorheen zat, werd al wel wat gedaan aan opleiding, maar niet zo zeer als een eigen opleidingsinstituut. “Omdat we voor opleidingen meer ruimte nodig hadden, zijn we verhuisd naar dit pand in Badhoevedorp”, stelt eigenaar-directer Bülent Doğan. Bülent is een visionair. In Amsterdam was hij al bezig met opleiden, maar dat was nog niet genoeg. In de beveiligi... lees verder »

Welke opleidingen bieden wij online aan? - BMS Academy Badhoevedorp

Welke opleidingen bieden wij online aan?

10 mei 2021 - Een overzicht van alle opleidingen die je kunt volgen bij BMS Academy in Badhoevedorp: Opleiding VCA Opleiding Beveiliger MBO 2 Opleiding BHV Opleiding EHBO Opleiding... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.