Startdata opleidingen en trainingen

Klassikale opleiding mbo 2 Beveiliger - 27 oktober 2021

Datum: 27 oktober 2021
Klassikale opleiding mbo 2 Beveiliger BMS Academy Badhoevedorp
Theorie opleiding mbo 2 Beveiliger.
Met dit diploma kun je aan de slag als gediplomeerd beveiliger. In de meeste gevallen zorgen wij tevens voor een stageplaats.
Duur: 16 weken, 1 dag per week.

Hier vind je een overzicht van alle startdata van de opleidingen en trainingen van BMS Security.Heb je belangstelling voor een bepaalde opleiding of training? Meld je dan direct aan.

Klassikale opleiding mbo 2 Beveiliger - BMS Academy Badhoevedorp

5 oktober 2021 - Klassikale opleiding mbo 2 Beveiliger

Theorie opleiding mbo 2 Beveiliger. Met dit diploma kun je aan de slag als gediplomeerd beveiliger. In de meeste gevallen zorgen wij tevens voor een ... lees verder »

Klassikale opleiding mbo 2 Beveiliger - BMS Academy Badhoevedorp

26 oktober 2021 - Klassikale opleiding mbo 2 Beveiliger

Theorie opleiding mbo 2 Beveiliger. Met dit diploma kun je aan de slag als gediplomeerd beveiliger. In de meeste gevallen zorgen wij tevens voor een ... lees verder »

27 oktober 2021 - Klassikale opleiding mbo 2 Beveiliger

Klassikale opleiding mbo 2 Beveiliger BMS Academy Badhoevedorp Theorie opleiding mbo 2 Beveiliger. Met dit diploma kun je aan de slag als gediplomeer... lees verder »

4 november 2021 - Klassikale opleiding mbo 2 Beveiliger

Datum: 4 november 2021 Klassikale opleiding mbo 2 Beveiliger BMS Academy Badhoevedorp Theorie opleiding mbo 2 Beveiliger. Met dit diploma kun je aa... lees verder »

‘Door deze combinatie kunnen we onze eigen kweekvijver maken, maar ook anderen bedienen’

11 juli 2021 - Sinds 10 mei bevindt BMS Security zich in Badhoevedorp. In Amsterdam, waar het beveiligingsbedrijf voorheen zat, werd al wel wat gedaan aan opleiding, maar niet zo zeer als een eigen opleidingsinstituut. “Omdat we voor opleidingen meer ruimte nodig hadden, zijn we verhuisd naar dit pand in Badhoevedorp”, stelt eigenaar-directer Bülent Doğan. Bülent is een visionair. In Amsterdam was hij al bezig met opleiden, maar dat was nog niet genoeg. In de beveiligi... lees verder »

Welke opleidingen bieden wij online aan? - BMS Academy Badhoevedorp

Welke opleidingen bieden wij online aan?

10 mei 2021 - Een overzicht van alle opleidingen die je kunt volgen bij BMS Academy in Badhoevedorp: Opleiding VCA Opleiding Beveiliger MBO 2 Opleiding BHV Opleiding EHBO Opleiding... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.