Training Documentencontrole

Training Documentencontrole BMS Academy Badhoevedorp

Wil je jouw bedrijf NEN 4400-1 gecertificeerd hebben?
Dan is een Training Documentencontrole een vereiste!

Jack Stolting, een ervaren docent/ trainer verbonden aan BMS Academy, heeft zich onder meer gespecialiseerd in het geven van Training Documentencontrole.

In deze praktijktraining worden de beveiligers vertrouwd gemaakt met:
Documenten op echtheid te kunnen beoordelen;
Herkennen van de echtheidskenmerken;
Aan de hand van de echte documenten vast te stellen van de identiteit van een persoon.

Het is voor een beveiliger van groot belang om diverse documenten te leren beoordelen op hun echtheid. Je gaat tijdens training documentencontrole aan de slag met echte documenten en situaties waarin het nodig is om een paspoort, rijbewijs, ID-kaart, toegangsbewijzen en dergelijke te beoordelen op hun echtheid.

Je leert vertrouwd te worden met diverse belangrijke kenmerken van deze documenten zodat je meteen zal zien wanneer deze kenmerken ontbreken en je dus te maken hebt met een nagemaakt document of entreebewijs.
Het goed kunnen herkennen van een echt document is een belangrijk onderdeel van je functie als beveiliger. Wanneer je een vals identiteitsbewijs niet herkent, krijgen de criminelen en terroristen extra kans om schade aan te richten in onze samenleving.

Na de training ontvang je een certificaat van deelname.​

Kijk voor meer informatie over deze en andere trainingen op https://www.bmsacademy.nl
Lees meer over docent Jack Stolting op https://www.linkedin.com/in/jackstolting/


Deelnamekosten
€ 297,-
Inclusief:
● Lesmateriaal
● Koffie, thee en lunch

Duur training
● 2 dagdelen van 3 uur

Bijzonderheden
● Voorafgaande aan de training vindt er altijd een gesprek plaats met jou of de opdrachtgever om de inhoud van de training af te stemmen. Zo nodig bezoekt de trainer jouw werkplek om de training op jouw praktijk af te stemmen.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Trainingen.

‘Door deze combinatie kunnen we onze eigen kweekvijver maken, maar ook anderen bedienen’

11 juli 2021 - Sinds 10 mei bevindt BMS Security zich in Badhoevedorp. In Amsterdam, waar het beveiligingsbedrijf voorheen zat, werd al wel wat gedaan aan opleiding, maar niet zo zeer als een eigen opleidingsinstituut. “Omdat we voor opleidingen meer ruimte nodig hadden, zijn we verhuisd naar dit pand in Badhoevedorp”, stelt eigenaar-directer Bülent Doğan. Bülent is een visionair. In Amsterdam was hij al bezig met opleiden, maar dat was nog niet genoeg. In de beveiligi... lees verder »

Welke opleidingen bieden wij online aan? - BMS Academy Badhoevedorp

Welke opleidingen bieden wij online aan?

10 mei 2021 - Een overzicht van alle opleidingen die je kunt volgen bij BMS Academy in Badhoevedorp: Opleiding VCA Opleiding Beveiliger MBO 2 Opleiding BHV Opleiding EHBO Opleiding... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.