Training Proactive Driver

Training Proactive Driver BMS Academy Badhoevedorp

Na het behalen van je SVPB-certificaat persoonsbeveiliger kun je bij BMS Academy een aantal aanvullende praktijktrainingen gaan volgen, specifiek bedoeld om jou als persoonsbeveiliger extra bagage mee te geven voor het succesvol uitoefenen van je vak. Je kunt kiezen uit drie modules, te weten Training Proactive Driver, Proactive Close Protection en First Aid/Care under Stress.

Je docenten tijdens deze praktijktrainingen zijn ervaren persoonsbeveiligers met indrukwekkende staat van dienst bij o.a. Defensie en DKB.

Wat kun je verwachten tijdens je Training Proactive Driver?
Als goed opgeleide persoonsbeveiliger dien je de VIP onder jouw bescherming te begeleiden en te vervoeren, ofwel als lid van een beveiligingsteam ofwel in je eentje.

Je leert o.a.:
● Een rit goed voorbereiden en veilig uitvoeren;
● Aankomst en vertrek van een VIP voorbereiden en veilig uitvoeren;
● Preventief observeren, risico’s identificeren en preventieve maatregelen nemen;
● Samenwerken met andere (beveiligings)partijen.​

De training Proactive Driver is bijzonder geschikt voor persoonsbeveiligers die het vervoeren van personen als een van hun taken hebben en voor directiechauffeurs die niet opgeleid zijn als persoonsbeveiliger maar meer willen weten over het op de juiste wijze vervoeren en begeleiden van hun klant.


Deelnamekosten
€ 747,-
​Inclusief:
● Lesmateriaal
● Koffie, thee en lunch

Duur training
● 2 dagen

Bijzonderheden
● In het bezit zijn van een geldig rijbewijs is een vereiste.
● Je kunt deelnemen aan de Training Proactive Driver zonder in het bezit te zijn van het diploma beveiliger 2 of het SVPB-certificaat persoonsbeveiliger.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Trainingen.

‘Door deze combinatie kunnen we onze eigen kweekvijver maken, maar ook anderen bedienen’

11 juli 2021 - Sinds 10 mei bevindt BMS Security zich in Badhoevedorp. In Amsterdam, waar het beveiligingsbedrijf voorheen zat, werd al wel wat gedaan aan opleiding, maar niet zo zeer als een eigen opleidingsinstituut. “Omdat we voor opleidingen meer ruimte nodig hadden, zijn we verhuisd naar dit pand in Badhoevedorp”, stelt eigenaar-directer Bülent Doğan. Bülent is een visionair. In Amsterdam was hij al bezig met opleiden, maar dat was nog niet genoeg. In de beveiligi... lees verder »

Welke opleidingen bieden wij online aan? - BMS Academy Badhoevedorp

Welke opleidingen bieden wij online aan?

10 mei 2021 - Een overzicht van alle opleidingen die je kunt volgen bij BMS Academy in Badhoevedorp: Opleiding VCA Opleiding Beveiliger MBO 2 Opleiding BHV Opleiding EHBO Opleiding... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.